Werkplaats

In de werkplaats van Autobedrijf van den Wildenberg kunt u voor onderhoud en reparatie terecht voor alle merken auto’s, waaronder:

  • nieuwe banden en velgen
  • het uitlijnen van uw wielen
  • remmenservice
  • kleine en grote onderhoudsbeurten
  • APK
  • trekhaken, navigatie-apparatuur en audio-apparatuur verkoop, inbouw en opbouw van accessoires

Ga naar de afspraakplanner en maak online een afspraak.
Ook voor onderhoud aan uw caravan kunt u bij terecht, vul dan bij ‘Merk’ en ‘Type’ de gegevens van uw caravan in.

Werkplaats overzicht
Auto op de brug
Uitlijnen

APK-keuringen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto, driewieler of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.

Rapid Service

Bij Autobedrijf van den Wildenberg kunt u zaterdag’s tussen 9.00 en 12.00 uur terecht voor die kleine reparatie of klein onderhoud waar u doordeweeks niet aan toe komt of simpelweg geen tijd voor heeft, zoals banden en wieluitlijning, olie verversen, accu vervangen, schokdempers, uitlaten, remblokken/ remschoenen, koel en remvloeistoffen, ruitenwisserbladen, verlichting, bougies, V-snaren, airconditioningcontrole en airco-frisbeurt, accessoire inbouwservice, enzovoort.

Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in perfecte staat de weg opgaat, vaak binnen het uur! U kunt er dus rustig op wachten onder het genot van een kopje koffie en een wandeling door de showroom.

Vervangend vervoer

Als u uw auto bij ons laat repareren of onderhouden, wordt u, als u dat wilt, door ons gebracht en weer opgehaald wanneer uw auto weer gereed staat. Of uw auto wordt opgehaald en weer teruggebracht!