Caravan- en Camper onderhoud, reparatie en schadeherstel

Onderhoud en -reparatie

Camper- en caravanonderhoud is noodzaak! Veel caravan- en camperbezitters gaan ervan uit dat onderhoud niet zo erg nodig is, omdat men maar eens in de zoveel tijd gebruik maakt van de caravan of camper. Dit kan leiden tot onnodig hoge reparatiekosten en onnodige verkorting van de levensduur.

Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit. Autobedrijf van den Wildenberg is een FOCWA-erkend Caravan- en Camperservicebedrijf.

Focwa Caravan- en Camperservice logo

Schadeherstel aan uw caravan of camper

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, maak snel een afspraak. Kleine deukjes of lichte beschadigingen in de profielwand worden met behulp van een speciale moderne techniek, volledig onzichtbaar uitgedeukt. Dat voorkomt dat de complete caravanwand vervangen moet worden.

Heeft u een grote schade, dan kan dat betekenen dat zelfs een complete zijwand, een deel van de vloer of het dak moet worden vernieuwd. Dergelijke ingrijpende operaties vereisen niet alleen een grote mate van deskundigheid, maar ook een degelijke uitrusting. Net als voor het herstel van kleine deukjes of beschadigingen in de profielwand. Met een speciale moderne techniek maken de technici die volledig onzichtbaar. Dat voorkomt dat de complete caravanwand vervangen moet worden.

Caravanschade

Maak een afspraak voor onderhoud of schadeherstel aan uw caravan of camper.
Vul bij ‘Merk’ en ‘Type’ de gegevens van uw caravan of camper in.